activiteiten

Activiteiten

 

Naschoolse huiswerkbegeleiding

Kinderen tussen 6 -12 Jaar (lagere school) kunnen hun huiswerk komen maken & samen spelen. De nadruk ligt op taalstimulering en speels leren.

Hamid, Fatima, Habiba & Tuba

 

Fitness meisjes/vrouwen +16

5 maal per week kunnen meisjes en vrouwen in onze fitnesszaal terecht om te trainen op de toestellen. Regelmatig zijn er workshops en vormingen.

Prijs: €5 voor 11 beurten

Adres: Elzenstraat 14 te Houthalen, Aan de groene poort

Met Farida, Fatima, Habiba

 

Fitness jongens +16

Onder begeleiding kunnen mannen en jongens vanaf 16 jaar op maandag, woensdag en vrijdag in ons fitnesszaaltje terecht. Tussen 19u00-20u30 begeleiden Antonio en Hamid. Vooral krachttraining komt aan bod.

Prijs: €2 lidgeld per jaar

Adres: Hazelarenstraat, ter hoogte van Nr.12 (Achterkant Moskee)

 

Boksen +14

Elke dinsdagavond van 20u00 tot 22u00 kunnen mannen & vrouwen vanaf 14 jaar aansluiten bij een vrije training onder professionele begeleiding van Vango.

Prijs: €10 voor 11 beurten

Adres: sporthal Lakerveld

 

Zaalvoetbal

Woensdag namiddag en in het weekend kunnen kinderen en jongeren komen voetballen in sporthal Berkenveld (Meulenberg).

Begeleiding: Hamid

Mannen vanaf 18 jaar kunnen aansluiten bij een ploeg onder leiding van een van onze vrijwilligers.

 

Kinderwerking

Elke zaterdag en woensdag kunnen kinderen tussen 5 en 14 jaar zich volledig komen uitleven in en aan ons lokaal in de Bakkerstraat. Een gevarieerd aanbod van spelen en spelletjes zorgt steeds voor een superleuke namiddag.

Tijdens schoolvakanties is er van maandag tot vrijdag speelplein (behalve in augustus).

Begeleiding: Fatima, Habiba, Tuba, Farida, Antonio, Hamid & enthousiaste monitoren en vrijwilligers

 

Basket 6-14

In kleine groepjes van hun eigen leeftijd krijgen kinderen de basisvaardigheden van deze mooie balsport onder de knie. Elke woensdag in sporthal Berkenveld (Meulenberg).

Begeleiding: Hamid, Geert, Antonio & Stagiairs

 

Activiteit Moeders

In het fitnesslokaal van de Elzenstraat kunnen de moeders (ook grootmoeders) komen fitnessen en nog veel meer: Vormingen, Workshops, groepsgesprekken, …

De accenten liggen vooral op gezondheid, sport, gezonde voeding & opvoeding.

Begeleiding: Farida & Stagiairs

 

Outreaching jongens

Een paar avonden per week kan je onze jeugdwerkers in de wijk terugvinden. Je kan ze aanspreken over activiteiten van onze werking, over persoonlijke noden of wensen, een vraag stellen of gewoon een babbeltje slaan.

Begeleiding: Hamid, Antonio

 

Jongerenwerking

Op vrijdag avond kunnen jongvolwassen (16 tot 20 jaar ) meisjes en jongens in onze lokalen op Berkenveld terecht voor een ontspannende avond met leeftijdsgenoten. Instuifmomenten worden afgewisseld met coole uitstappen en vormingsmomenten of andere activiteiten zoals samen een filmpje kijken of koken.

Begeleiding: Antonio, Tuba & Stagiair

 

Meisjeswerking

Girls only! enkele vrijdag avonden per maand doen we activiteiten met meisjes van 16 tot 20 jaar. Sauna, een feestje, samen koken of een leuke uitstap.

Begeleiding: Habiba, Tuba & stagiair

 

vrouwenwerking +18

Op zondagnamiddag komen de vrouwen samen in Berkenveld of in de Elzenstraat om samen te koken, praten, om te vertrekken op een uitstap of om een Workshop te volgen.

Begeleiding: Farida